Коли под наем във Варна и Бургас

Като едни от основните туристически градове в България през летния сезон, Варна и Бургас се посещават от сравнително голям брой български и чуждестранни туристи, желаещи да вкусят от условията, които предлага българското черноморие.
Много от тези туристи обаче не разполагат с личен превоз, което означава, че ще е необходимо да прибягнат до услугите на някоя rent a car компания от която могат да си наемат коли под наем във Варна. Предимството на автомобил под наем е, че може да си вземете такава от каквато имате нужда – малка кола, луксозна кола, миниван и др.

Каква кола под наем да изберем?

Предимствата на малката кола са по-ниския разход на гориво, по-ниската цена за самото отдаване, а недостатъците са, че просто е малка и ако смятате да обиколите тук-там с приятели или семейство и значително количество багаж, то няма да ви свърши работа. За целта един минван или комби би ви свършила чудесна работа. Луксозните коли пък са за по-претенциозните туристи, които в своите държави нямат финансови проблеми и са свикнали на по-качествените возила.
Повечето rent a car фирми по черноморието имат налични голям брой коли под наем, така че вероятността някой турист да не бъде обслужен с това от което има нужда е изключително малка, дори и в най-посещаваните периоди през лятото – месеците юли-август.

За град Варна

Както вече споменахме, Варна е един от най-посещаваните градове през летния сезон. През лятото Варна е един голям културен център с изключително много фестивали – „Варненско лято“, „Международен фолклорен фестива“, кинофестивал „Любовта е лудост“, бирения фест през август, а да не забравяме и празника на град Варна.
Варненското летище е едно от най-натоварените в България през лятото. Заедно с бургаското, двете летища обслужват милиони туристи, желаещи да посетят едни от най-популярните курорти не само у нас, но и в Европа – Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Балчик, Несебър, Созопол и др.

За град Бургас

Бургас е един от най-красивите, динамични и приветливи български градове. През последните години бургаска община и кмета направиха почти чудеса и в момента градът се радва на небивал интерес. Дори изпъква в почти всяко отношение пред Варна, ако можем да направим съпоставка между двата града. И като инфраструктура, чистота, лайфстайл, стандарт на живот, бизнес атмосфера Бургас е едни гърди пред Варна. Естествено туристите посетили черноморския ни град също биха се заинтересовали от собствен транспорт под формата на rent-a-car. В града има много фирми, които предоставят услуги за автомобил под наем, чрез който да бъдете независим и мобилен по всяко време на своята ваканция. Най-интересните места, които може да посетите с наетия автомобил са летните фестивали като Spirit of Bourgas, Морската градина в сърцето на Бургас, плажовете и къмпингите в близост до града, както и по-отдалечени места и забележителности.

Не е и учудващо, че много от тези туристи решават да посетят и много други туристически обекти във вътрешността на страната. С наличието на кола под наем и повече от десет свободни дни, всеки един вкусил от красотата на страната ни не само по черноморието с най-голямо удоволствие би дошъл отново да се наслади на условията които му предлага България и да си прекара една незабравима почивка.

И така, вече нищо не ви спира. Трябва ви малко време да стегнете куфарите, да сипвете бензин в автомобила и палете гуми към красивото ни Черноморие. На забравяйте да си направите много снимки и да запълните душата си с прекрасни спомени и преживявания. Все пак, когато ваканцията свърши не забравяйте да върнете наетия автомобил под наем. Успех

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *