Лаптопи втора употреба – избор за професионалисти.

Преди години компютрите бяха най-високо в йерархията на техниката, а лаптопите бяха почти недостижими за обикновения потребител. За ултрабуците нямаше никаква информация и те бяха по-скоро някакъв мираж, отколкото реалност. В разгара на 2015 обаче това са устройства, които присъстват в ежедневието ни и ние не можем без тяхната помощ.
Много хора се сдобиха с мобилни джаджи за забавление, но разбира се последните помагат и при изпълнение на служебните им задължения. И ако до преди 15 години мобилните компютри се използваха само от елита на обществото, днес те заемат все по-масово присъствие сред вещите на обществото.
Професионалистите, които се нуждаят от ултрабук или лаптоп за работа се питат дали покупката на преносими компютри втора ръка е добър избор за тях.
Някои предпочитат да взимат чисто нова техника, за да са сигурни в доброто й състояние, но повярвайте за парите, които ще дадете може да закупите практична и идеално изглеждаща мобилна техника втора ръка.

Не е много голяма разлика в лаптопите произведени през 2015 от тези, които са с 3 години по-стари и вече се продават втора употреба. Немалко потребители вече закупиха употребявани компютри и лаптопи и останаха напълно доволни от направения избор.

Модерните ноутбуци от висок клас притежават отлични технически характеристики, компактни са и имат прекрасна визия, което ги прави толкова апетитни за хората. Те намират приложение в различните професии и ни указват помощ при работата ни.

Цената обаче на новите лаптопи от бизнес и висок клас е почти непосилна за повечето български граждани и именно поради това те се интересуват от лаптопи втора употреба, за които пишем в днешната статия.

Освен това не мислете, че като купите ново устройства ще получите нещо много по-добро от употребяваното такова.

Интересен е фактът, че употребяваните мобилни компютри имат дори предимство пред новите. Не бързайте да се учудвате на това наше твърдение, защото то е напълно вярно и ние ще се аргументираме. В случай, че купите нов лаптоп от 600 лева вие ще получите машина от нисък клас и съответно по-слаб процесор, по-малко RAM памет и малък и бавен твърд диск.

Не така стоят нещата обаче ако вземете употребяван лаптоп, защото той принадлежи към високи или бизнес клас и компонентите са му изключително мощни. Имайте предвид, че електрониката втора ръка се е използвала за работа от най-големите компании, където не се допускат компромиси.

Срещу 500 лева вие можете да закупите например употребявана машина на Dell с отлични параметри като бързина, достатъчно памет, качествен дисплей с висока резолюция, добра видео карта и всички необходими изходи за допълнителни устройства. По същия начин стои въпроса с мобилните конфигурации на HP и Lenovo, които се продават на супер цени.

Вижте този чудесен лаптоп втора ръка DELL Latitude E5520:

 • Матов 15,6 инчов дисплей с чудесна резолюция 1366×768
 • 2-ра генерация процесор на Интел Core i5-2520M2.5Ghz
 • Бърза DDR3 памет с обем 4GB
 • Голям и бърз 250 GB SATA твърд диск
 • Intel вградена графика HD Graphics 3000, подходяща за офис и мултимедия
 • Много портове за комуникация: USB 2.0 (1x combo USB/eSATA), VGA, HDMI, Memory Card Reader, SmartCard Reader, 1394
 • Ултра качествени материали и перфектна сглобка
 • Модерна визия и елегантен дизайн, отговарящ на всички ергономични изисквания

Можете да видите конкретния модел тук: втора ръка DELL Latitude E5520

В случай, че вече сте решили да разгледате повече варианти за лаптопи втора употреба ви съветвам да се обърнете към фирмата Интерсервиз-20, която се слави с голям избор и актуални предложения. В сайта им ще намерите пълен продуктов каталог и още информация за употребяваната техника.

Защо да изберете употребяван лаптоп от фирма Интерсервиз-20

 • Повече от 19 години активно присъствие на пазара на употребявана техника
 • Десетки хиляди доволни клиенти с много позитивни мнения
 • Предлагат само селектирана техника в перфектен външен вид и параметри
 • 6 месечна гаранция за всеки продукт: преносим или настолен компютър, монитор, принтер
 • Шоурум в центъра на София, за най-удачен избор на продукт
 • Безплатна консултация от професионалисти в бранша

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *