Подходящи ли са златни бижута в офиса?

Всеки иска колегите му да го уважават и да го възприемат като сериозен човек и добър професионалист. Това се отнася в още по- голяма степен за хората, които отиват на ново работно място. Освен да подберете правилно и да съчетаете добре дрехите и обувките си, трябва да обърнете достатъчно внимание и на бижутата, които слагате.

За дрескода в офиса има много материали, но за златните бижута почти не се споменава. Настоящата статия е изготвена, благодарение на консултантите от Магазини Гранат – https://www.magazinigranat.com.

Трябва да знаете, че накитите могат да кажат много за своя притежател. Така че внимавайте с употребата им. Има няколко правила, които е добре да се спазват, за да бъдете приети добре сред колегите. Обикновено всяка фирма има свои изисквания към облеклото и накитите, които служителите трябва да използват.

Да или Не на златните бижута на работното място?

Основно правило, независимо къде работите и какви са разпоредбите, е да не прекалявате с количеството златни украшения в офиса.

Свалете дългите висящи обеци, те на са за офиса, а по- скоро за вечерно парти. Заменете ги с нежни и семпли малки обеци, които показват класа и изискан вкус.

Не прекалявайте и с броя на гривните. Дори можете да не използвате гривна. Сменете я със стилен, изчистен часовник.

Пръстените са едни от най-често използваните бижута от злато. В офиса можете да си позволите само един пръстен. Не е необходимо да покажете всичките си златни пръстени наведнъж. Ако имате повече от един, ще можете всеки ден да се появявате с различен. В повечето случаи брачната златна халка е достатъчна. Още един довод за намаляване броя на пръстените е факта, че докато работите на своя лаптоп те ще ви пречат през цялото време.

По отношение на колиетата, можем да кажем, че е най-подходящо за офиса е изчистеното синджирче с нежна висулка, което е със средна дължина. Стремете се висулката да не е много цветна.

Винаги се стремете да бъдете умерени при избора си на модел златни бижута за офиса. Така ще покажете стил и професионализъм. Спирайте се на нежни модели, които не привличат вниманието и няма да разсейват останалите от ангажиментите им.

Дори и да не се приготвяте за офиса, за да изглеждате стилно, използвайте малко на брой и нежни златни накити. Така класата ви ще изпъква пред всички останали. С правилно подбраните бижута ще направите отлично впечатление без да парадирате със своите украшения от благородни метали или скъпоценни камъни.

Нашият съвет е да научете, какви са правилата за вашата компания и да се придържате строго към тях. А вечер, на парти или на вечеря в ресторанта може да покажете на всички своите бижута от злато и да заблестите от красота и изящество заедно с тях. Ако търсите ново попълнение към своята колекция с украшения погледнете тук. В онлайн каталога със златни бижута на Магазини Гранат ще откриете всичко от света на модните аксесоари.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *