Betway е компания за залагания, която бързо се разраства и вече има присъствие на над 20 пазара в Европа. През 2016 г. те имаха дръзка цел - да станат единственият глобален бизнес за залагания.
Очаква се индустрията за електронни спортове да нарасне с 43% тази година и Bet way обърна внимание на това. Те инвестират сериозно в индустрията и по-специално в играта „League of Legends“, като спонсорират екипа Astralis.
Бетуей беше една от първите компании, които обърнаха специално внимание на електронните спортове, и те започват своя бизнес с League of Legends, защото виждат в него начин да се докоснат до млада, ангажирана публика. Компанията е спонсорирала екипи и преди, но никога в такъв голям мащаб, както с Astralis.
Тя предлага повече от 200 различни пазара за залагания на редица спортни и други събития, както и онлайн покер и казино игри. предлагат пълен набор от услуги за залагания по време на играта на своите клиенти – включително стрийминг на живо на спортни събития като La Liga Santander.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация