В последните години телефони Xiaomi стават все по-популярни, заради своята функционалност и достъпна цена. Ако искате да направите телефона си Xiaomi по-функционален и стилен, наред с протектор за телефон, можете да се снабдите с някои интересни аксесоари. Те са проектирани със същите характеристики като тези на други марки и няма да ви разочароват. Те са полезни и ще ви помогнат да увеличите максимално продуктивността на телефона.

Mi Powerbank
Mi Powerbank е преносима захранваща банка, проектирана от Xiaomi. Има издръжлив корпус от алуминиева сплав и два USB порта тип A за бързо кабелно зареждане до 18 W. Освен това има micro USB порт и е съвместим с повечето смарт устройства. Може да зарежда до 3 устройства наведнъж и може да зарежда Xiaomi Mi 9 два и половина пъти.

Има капацитет от 10 000 милиампер часа. Има два USB-A порта, USB-C порт и бутон за захранване. Поддържа двупосочно зареждане и има четири светодиода за индикация за съхранение на енергия. Освен това поддържа стандартно бързо зареждане до 45 вата.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика