Детският рожден ден е особено събитие и най-чаканото от всяко дете. Роденият ден на детето се свързва с много положителни емоции, но най-вече с много веселба и с много подаръци. Един от най-специалните начини да изразим любовта си към детето, е чрез уникален и персонален подарък за дете. Тези подаръци не са просто вещи за един ден, а са специално изработени за детето, в много случаи полезни за него и помагащи за развитието му. Много често са и такива, които остават дълги години, като част от заобикалящата го детска среда. Когато детето получи персонален подарък от дърво изработен по поръчка, то усеща неговата уникалност и разбира, че е получило нещо по-специално, нещо, което е създадено специално за него. Какви идеи за персонални подаръци можем да Ви предложим: В Уникати.Бг ЕООД произвеждаме не само подаръци по поръчка, но произвеждаме и идеи. Идеи, които се осъществяват специално за Вас. Пример за такъв подарък е: Дървен пъзел с цветни букви. Това е подарък, игра, аксесоар за детската стая, монтесори обучител и още куп неща в една вещ. С този пъзел, детето развива фината моторика, логическо мислене, научава буквите от името си и основни цветове. Освен това е подходящо за закачане на ствната в детската стая и помага за декорацията и.
Друг подобенм подарък е дървено влакче с име. Тук всичко е почти същото, но може да се използва и за игра, която "вози" името на детето.
Един също така много полезен и любим на децата подарък е: Кутия за съхранение на млечни зъбки. Тя е с изписани всички данни от раждането на детето, така наречената "бебешка визитка", както и с специални отвори за всички паднали зъбчета и за тези, които предстоят да паднат. Така детето не само съхранява спомени и совите първи зъбчета, но и по-леко преживява ваденето, като с нетърпение чака да си прибере зъбчето в специалната кутийка за целта. Дървените подаръци са не само емоционално заредени, но и съхраняват в себе си био и еко излъчване, като доближават детето до природата.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика