Основана през 2008 г. от Пиер Монтале, Mancera е парфюмна къща, споделяща корените си с известната Montale Paris. С опита си в създаването на парфюми, използвайки редки и ценни съставки от Близкия изток, Пиер Монтале донесе своята страст към създаването на аромати при създаването на Mancera. Марката ускоро придоби репутация за ангажимента си към качеството, иновациите и съчетаването на източни и западни влияния в своите аромати.

Подписани аромати
Mancera Perfumes се отличават със смели и изразителни композиции, които предизвикват усещане за роскош и изисканост. Някои от изключителните аромати, които допринасят за престижа на марката, включват:

Cedrat Boise
Емблематичен аромат в колекцията на Mancera, Cedrat Boise е почитан със своята ободряваща комбинация от цитрусови нотки, касис и дървесни акорди. Този универсален и дълготраен парфюм стана основен избор за ценителите на висококачествените аромати.

Aoud Lemon Mint
Пример за майсторството на Mancera в комбинирането на редки съставки, Aoud Lemon Mint остава със завладяващ аромат на дърво уд, освежен от лимон и мента. Резултатът е хармонична комбинация, която привлича вниманието с уникалния си и завладяващ профил.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика