Cash out е функция, която позволява на клиентите да заявят своите печалби преди резултата от събитието. Предлага се на Sesame и може да се използва за всеки спорт или събитие.

Струва си да се отбележи, че няма ограничения за изплащане на пари според коефициентите на вашия залог. Можете да изтеглите пари по всяко време, стига да имате достатъчно средства в сметката си.Sesame е безплатна за използване платформа за залагания, която предлага най-добрите коефициенти и опции за теглене.

Има много причини, поради които искате да изтеглите залога си. Може да сте имали лош опит с определен букмейкър или просто да сте намерили по-добра оферта другаде. Каквато и да е причината, Sesame ви е покрил с тяхната функция за изплащане на пари.

Функцията за извеждане на кеша е налична на Sesame и позволява на потребителите да вземат всичките си печалби, без да губят парите си от залога. Също така е важно да се отбележи, че тази функция важи само за спортни залози като футбол, крикет или конни надбягвания.Sesame е приложение за онлайн залагания, което ви позволява да залагате на спортни събития. Той също така има функция за теглене на пари, която ви позволява да теглите печалбите си под формата на теглене.

Важно е да се отбележи, че Sesame не начислява никакви такси за тази услуга. Единственото изискване е да сте на възраст над 18 години и да имате валидна банкова сметка на свое име.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация