Скорпиопласт е един от най-опитните производители и търговци на полиетиленови и пластмасови изделия в региона. Компанията снабдява много фирми и физически лица с гъвкави опаковки за техните бизнес и продукти, като оставя клиентите си доволни в 100% от случаите.
Компанията е едно от най-добрите решения ако се нуждаете от тиксо на едро и е готова да отговори на всички нужди с най-различни размери и видове тиксо. Акрил, солвент, хартиено тиксо и много други продукти ще откриете в менюто на Скорпиопласт. Само опитни експерти се занимават с производството на продукти от компанията и използват най-модерните и иновативни машини на пазара за да предоставят на клиентите си 100% качество всеки път.
Посетете официалната уеб страница на компанията ако желаете да научите повече или прегледате пълния набор от продукти, които Скорпиопласт предлага вкл. целофанови пликове, мулч фолио, стреч фолио и мн. други. Може да поръчате вашето тиксо и по телефона като се обадите на посочения номер по всяко едно време. Скорпиопласт Ви очаква!

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика